De site is op zoek naar wetenschappers en/of studenten in het gebied van grafeentechnologie – die interesse hebben om gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeksresultaten omtrent grafeen en grafeentechnologie op een begrijpbare manier naar het bredere publiek te brengen via het platform van de site grafeen.be. (Dit liefst in de Nederlandse taal).

Het is geen publiek geheim dat grafeen een onderwerp is dat zich voornamelijk afspeelt in de academische wetenschappelijke sector en in de labo’s van industrieële partners.

Echter, het vakjargon in gebruik en de vele complexe concepten in de wetenschappelijke sector vormen een reusachtige barrière voor het grote publiek. Hierdoor gaan vaak de grote lijnen verloren in de prachtige verhalen die verschijnen in de academische wereld van grafeen.

Het idee achter de site van grafeen.be was altijd om een brug te vormen tussen de academische wereld en de lezers. De aanhoudende stroom aan nieuwe artikels maakt het allang niet meer mogelijk om elk verschenen onderzoek te gaan beschrijven.

Tenzij er hulp komt … .

De site beschikt reeds over een groeiend sociaal netwerk van gebruikers met een grote affiniteit met het onderwerp. Daarnaast scoort de site enorm hoog in de zoekmachines met zoekopdracht ‘grafeen’.

De mogelijkheden dat dit met zich meebrengt – gezien de status van het materiaal in het opzicht van de toekomst – maakt van deze site een geweldig medium om kennis te delen omtrent het magische grafeen met vele van onze lotgenoten.

Wil jij meewerken aan de site en deel uitmaken van de toekomst van grafeen?

Laat een berichtje na via mail (klik hier) en vertel meteen waarom je erbij wil en wat je sterkste punten zijn.