() () () () () () ()

De betere tip om te investeren in grafeen is zonder twijfel in kennis van de materie.

Meteen ook de enige tip die naar voor wordt geschoven door de site zelf, dat zich verder ontdoet van enige vorm van tipgeving wat betreft aandelen en/of beursspeculaties.

De website staat enkel garant voor het feit dat grafeen een sublieme substantie is met zeer eigenzinnige voordelen en wenst de lezers en gebruikers enkel zoveel mogelijk informatieve bijstand aan te bieden in de exploratie van het wondermateriaal.

De site biedt op de pagina’s onder deze sectie een lijst aan met dynamische gegevens van bedrijven – als louter informatief en zonder enige specifieke voorkeur – die beursgenoteerd staan en met honderd percent zekerheid betrokken zijn in de uitbouw van het opdringende revolutionaire tijdperk van grafeen.

Of door hun betrokkenheid in handelingen in de mijnindustrie ofwel door onderzoek, ontwikkeling en/of productie van het wondermateriaal, als producent, leverancier, toeleverancier of eindproducent.

Deze lijst is echter zeer gelimiteerd in aantal en vermeldt zeker niet alle bedrijven die wereldwijd aan de revolutionaire substantie werken.

Tal van kleinere bedrijven en start ups staan niet genoteerd en verdienen minstens evenveel krediet in de uitbouw van deze nieuwe technologie.

Terwijl, opgelet, eveneens bedrijven op de markt duiken die het product niet leveren maar wel de hype meeleven.

Ga verder naar de Grafeen industrie road map