Graphene Week 2013, door de grafeen gemeenschap voor de grafeen gemeenschap. GW2013 focust zich op het delen van de meest recente ontwikkelingen en het verbinden van de internationale grafeen gemeenschap.

De 7e Internationale conferentie over de fundamentele wetenschap van grafeen en toepassingen van grafeen-gebaseerde apparaten (Graphene week 2013) is gewijd aan de wetenschap en technologie van grafeen (atomaire dunne grafiet films – enkele, dubbele en triple lagen), onderzoek naar de fysische eigenschappen, vooruitgang in de groei en chemische verwerking, productie van grafeen-gebaseerde apparaten, en nieuwe toepassingen van dit nieuwe materiaal.

Het evenement gaat van start 2 juni t.e.m. 7 juni en vindt plaats in Chemnitz, Duitsland, een stadje meer dan 800 jaar oud, in het hart van Saksen.

Het conferentieprogramma omvat presentaties van vooraanstaande deskundigen, bijdragende gesprekken door jong talent en postersessies.
Het evenement zal beginnen op zondagnamiddag 2 juni met een welkomstreceptie en eindigt op vrijdagmiddag met lunch, bijhorende samenvatting en een sessie met vooruitzichten.

Een gedetailleerd programma zal binnenkort beschikbaar zijn, voor meer informatie bezoek de website van GrapheneWeek 2013

Gepubliceerd door grafeen.be

De website 'Grafeen.be' werd opgericht eind 2010 met als doel correcte informatie over het materiaal ‘grafeen’ weer te geven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verslagen, onderzoeken en artikels die te vinden zijn op het internet en/ of worden opgestuurd door mailcontacten. Grafeen.be is een onafhankelijk project.