Lomiko Metals Inc (the “Company”) kondigt een strategische alliantieovereenkomst aan met Graphene Laboratories Inc (“Graphene Labs”)

Graphene Labs is een bedrijf gevestigd in New York dat momenteel duizenden wetenschappers bij vooraanstaande instellingen over de hele wereld bevoorraadt van grafeen, inclusief universiteiten, nationale laboratoria in vele landen en een breed spectrum van industriële entiteiten. Tot de industriële klanten behoren Fortune 500-bedrijven die betrokken zijn bij het onderzoek naar grafeen en de ontwikkeling van grafeen-gerelateerde producten.

A. Paul Gill, CEO en directeur van Lomiko sprak als volgt: “Met meer dan 7000 grafeen patenten wereldwijd en miljarden dollars aan onderzoek uitgegeven door overheden en particuliere beleggers is grafeen goed gepositioneerd om vele multi-miljard dollar industrieën te hervormen. Onze alliantie opent een deur voor beleggers in Noord-Amerika die op zoek zijn om deel te nemen aan de Grafeen Revolutie.”

Dr Elena Polyakova, CEO / President van Graphene Labs, luidt als volgt: “Vandaag de dag is Graphene Laboratories een wereldwijd toonaangevende fabrikant en leverancier van grafeen producten aan R & D-markten. Ons bedrijf beschikt over ‘state-of-the-art’ uitrusting, alsmede een internationaal erkend team van grafeen-deskundigen. We ervaarden een steeds toenemende vraag naar grote volumes van hoge kwaliteit grafeen materialen in het afgelopen jaar, en verwachten dat deze trend zich zal voortzetten. In samenwerking met Lomiko, zullen we goed gepositioneerd zijn om deze uitdaging op een tijdige manier aan te gaan en een marktaandeel te veroveren in grafeen productie.”

Graphene Laboratories Inc omvat zowel Graphene Supermarket (R) als Maximum Materials(TM), en is een toonaangevende leverancier van geavanceerde 2D-materialen aan duizenden klanten over de hele wereld. Het bedrijf biedt allerlei grafeen materialen aan, evenals andere geavanceerde 2D nanomaterialen zoals molybdeendisulfide, wolfraamdisulfide en boornitride producten.

Bron: Reuters

Gepubliceerd door grafeen.be

De website 'Grafeen.be' werd opgericht eind 2010 met als doel correcte informatie over het materiaal ‘grafeen’ weer te geven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verslagen, onderzoeken en artikels die te vinden zijn op het internet en/ of worden opgestuurd door mailcontacten. Grafeen.be is een onafhankelijk project.